banner derma1

transdermlogo

hayan

 

helpicon tantari

Spray împotriva tântarilor

tzn

helpicon capuse

Spray împotriva câpuşelor

tick

2016 helpicon antilice

Emulsie impotriva paduchilor

paduchi

  


 

   În anul 2015, după testarea eficacităţii la INCDMI Cantacuzino, am lansat noul produs: HelpicON

   Deoarece substanţa activă NU ESTE clasificată de legislaţia Uniunii Europene, ca insecticid şi procedeul de acţiune este un mecanism fiziologic, cu efect neuroexcitator (Faulde et sl. 2010) face fie un produs optim pentru copii şi nedăunător pielii umane. Practic, HelpicOn respinge insectele de lângă piele fără insă a le distruge!

   Insectele se folosesc şi de mirosuri pentru navigarea lor în natură. Mirosurile diverselor substanţe transmit variate mesaje acestor insecte. De exemplu, mirosul anumitor substanţe ajută ţânţarii (masculi) pentru a găsi femelele, sau ghidează o femelă ţânţar spre o victimă, pentru hrănire cu sânge.
   ß-alanina este o substanţă naturală care emite insectelor mesajul de a sta la distanţă. Acest efect este numit "efect repelent".
Pielea, părul şi textilele tratate cu HelpicON vor îndepărta insectele, datorită substantei active ETIL BUTIL AMINO PROPIONAT (beta-alanină modificată pentru a intensifica acest semnal) fără a avea si un efect insecticid - distrugerea insectei, cu efecte nocive asupra sănătatii oamenilor.
   Când vin căldurile, cu toţii ne dorim şă ştim mai multe despre insecte, pentru a ne putea proteja de muşcăturile sau înţepăturile lor. Iată câteva lucruri despre insecte şi ce ar trebui făcut pentru a preveni incidentele nedorite.

  Păduchii. Pentru a scăpa de păduchi şi ouăle lor, trebuie să folosiţi loţiuni, creme, şampoane speciale pe care vi le poate prescrie medicul sau le puteţi folosi la recomandarea farmacistului. Spălaţi hainele, lenjeria de pat, periile de păr pentru a preveni răspândirea păduchilor. Verificaţi de asemenea fiecare membru al familiei.
  Puricii. Ca să preveniţi muşcăturile de purici, asiguraţi-vă că animalul de companie nu are purici. În plus, este recomandat să ţineţi animalele de companie în afara dormitorului. Aspiraţi covoarele, mochetele în fiecare zi, şi utilizaţi insecticidele împotriva puricilor o dată pe lună.

  Albinele, viespile. Când o albină înţeapă, îşi pierde acul şi moare. Viespile, în schimb, pot înţepa de mai multe ori. Iar aceste ace pot fi extrem de periculoase, mai ales dacă sunteţi alergici. Dacă nu sunteţi alergici, îndepărtaţi acul, curăţaţi locul, puneţi gheaţă şi puteţi lua un antihistaminic împotriva mâncărimilor. De asemenea, acetaminofenul sau ibuprofenul ajută împotriva inflamaţiilor şi a durerilor.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro