banner derma1

transdermlogo

hayan

 

HelpicON® Spray împotriva tântarilor


   Protejază eficient, până la 8 ore, împotriva întepăturilor de tântari, tăuni si alte insecte. Acest produs previne eventualele muşcături ale insectelor, nu tratează şi nu este un înlocuitor al tratamentului medical.

    Recomandări: se recomanda adultilor si copiilor începând cu vârsta de 3 luni precum si femeilor însărcinate.

helpicon tantari

    Mod de aplicare:

tzn

   • se aplică direct pe pielea expusă si după caz pe îmbrăcăminte. Pentru aplicarea în zona fetei si a urechilor respectati următoarele recomandări: se va aplica repelentul doar în jurul urechilor. Repelentul NU se va aplica direct pe fată, atât în cazul copiilor, cât si a adultilor. Se va aplica repelentul în palmă si apoi se va aplica pe fată, evitând ochii si gura. Aplicati suficient lichid pe pielea expusă si după caz, pe haine. Suprafeţele expuse să fie acoperite cu repelent. Lichidul se va pulveriza uniform pe corp - mai multă substantă nu oferă mai multă protectie! Este recomandat, ca în cazul oricărui repelent, să se spele pielea după ce nu mai aveti nevoie de protectie. 

   • Preventiv, înainte să aplicati pe haine, recomandăm să testati gradul de pătare, pe o parte ascunsă a materialului.

   • Contine extract de aloe vera pentru un efect antiseptic, cicatrizant, antiinflamator si antifungic.

   Timp de actiune:

• HelpicON® oferă protectie până la 8 ore. în cazul în care vă petreceti timpul în zone de pădure, lacuri, mlastini şi locuri cu umiditate ridicată, se recomanda aplicarea repelentului la fiecare 4 ore. .

   Atentionări:

• a se păstra la loc uscat si răcoros.

• a se citi recomandările si atentionările înaintea utilizării.

helpicon banner

• a se evita contactul cu ochii, rănile deschise, gură si cu membranele mucoase.

• a nu se lăsa la îndemâna copiilor.

• a nu se aplica pe mâinile copiilor!

• În cazul în care apare o iritatie sau o reactie alergică, opriti utilizarea repelentului, spălati cu apă si săpun apoi consultati un medic ( se va arata eticheta produsului atunci cand este posibil)

   Produsul NU ESTE TOXIC!

Produs testat dermatologic si clinic! 

Ingrediente: Aqua, Ethyl Butylacetylaminopropionate, Ethylhexyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice,Sodium Acrylates Copolymer, Paraffinum Liquidum, PPG-1 Trideceth-6, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate   Termen de valabilitate: 24 luni, vezi data de fabricatie printata pe ambalaj. Produs cosmetic.


documentatie: pdfico  Disponibil in farmacii si online: tele8ro