bannertrans1

transdermlogo

cutie transderm ro 600pxtransdermlogo

  Aproape oricine a avut de-a face cu negii la un anumit moment in viata. Negii sunt cauzati de virusul Human Papillomavirus (HPV), un virus foarte contagios si foarte des intalnit in mediul inconjurator.

 Cumpara

   Există mai multe tipuri de negi, dar marea majoritate apar pe maini si picioare. Negii obisnuiti, care apar pe brate, genunchi si fata, sunt de obicei tari, aspri si au aspect de floare de conopida (hardcorn). Negii care apar pe picioare sunt cunoscuti si sub denumirea de veruci, au de obicei marginea exterioara mai dura si adesea au puncte negre in mijloc. Acesti negi cresc de obicei wp41b3c19dpe talpa, calcai si degetele de la picioare, pot fi incomozi si chiar durerosi, de aceea este recomandat sa fie tratati cat mai rapid si eficient posibil. Calusurile si bataturile sunt wpa9680f8dzone de piele ingrosata, intarita, moarta. Ele se formeaza pentru a proteja pielea si alte structuri de sub piele de presiune, frictiune sau traumatism. Pot avea o culoare galbuie sau spre gri, pot fi mai putin sensibile la atingere decat pielea inconjuratoare si la contact pot avea un aspect rugos (neregulat). Info negi http://www.romedic.ro/negi-verucitalpoi2

   Utilizare:

•Plasturele are in centru un disc din PE de culoare alba continand o pastila de acid salicilic. Partile adezive ale plasturelui sunt acoperite cu folie protectoare. Se inmoaie zona negului sau a bataturii in apa calda si apoi se aplica plasturele pe zona afectata, fara a acoperi si pielea sanatoasa. Plasturele se aplica numai pe neg sau batatura.
• plasturele se aplica la culcare.
• se acopera negul cu un plasture
• se va spala bine zona a doua zi
• prin aplicari repetate ale acidului salicilic, se va inmuia tesutul care formeaza negul sau bataturile, astfel incat acesta se poate indeparta prin frecare, folosind o pila sau o piatra ponce.

produs comercializat in toate farmaciile de profil si online

 

warts2hardcorn

  Nu va fi utilizat in urmatoarele situiatii:

  •  Hipersensibilitate la acid salicilic sau la oricare dintre excipienti.
  • Bataturi infectate .
  • In cazul pacientilor care sufera de arterita, diabet zaharat sau neuropatie , tratamentul bataturilor trebuie facut cu precautie.